| | Ce crede un personaj NARUTO despre tine(3) | |
|
| Autor | Mesaj |
|---|
sakura Membru

Numarul mesajelor: 41 Data de inscriere: 22/03/2009
 | Subiect: Re: Ce crede un personaj NARUTO despre tine(3) Dum Mar 22, 2009 6:11 am | |
| Ce crede un personaj NARUTO despre tine? Rezultatul meu a fost: "Nume:Yusha Montaira Naruto:Este destul de cool Kiba:Yeaaahhh e urata rau fata asta... Hinata:Hmm...E draguta Sasuke:Nu imi place de ea Gaara:E de treaba Sakura:Nu ma inteleg deloc bine cu ea. Ino:E pe gustul meu  Itachi:E draguta fata! Neji:Mai bine arata TenTen  " Al tau care este? Click aici si afla! |
|
 | |
sakura.bya Membru

Numarul mesajelor: 573 Data de inscriere: 30/12/2008
 | Subiect: Re: Ce crede un personaj NARUTO despre tine(3) Mar Dec 30, 2008 6:08 am | |
| Ce crede un personaj NARUTO despre tine? Rezultatul meu a fost: "Nume:Haruka Zomoki Naruto:Arata chiar mai bine ca Sakura Sasuke:O_O e beetooon! Gaara:Nu-mi palce moaca ei... Kankuro:Nu comm... Hinata:Seamana cu mine Sakura:E destul de draguta dar...Sasuke o palcee*sad* Kiba:NUsh ce sa zic...As iesi q ea Itachi:Ar fi buna pentru Akatsuki  ) Neji:O iuuuubeeeeeeesscccc Tenten:Off...Nu o suport deloc!  " Al tau care este? Click aici si afla! |
|
 | |
life_is_colour Membru

Numarul mesajelor: 269 Data de inscriere: 19/12/2008
 | Subiect: Re: Ce crede un personaj NARUTO despre tine(3) Sam Dec 27, 2008 5:35 am | |
| Ce crede un personaj NARUTO despre tine? Rezultatul meu a fost: "Nume:Haruka Zomoki Naruto:Arata chiar mai bine ca Sakura (da ms) Sasuke:O_O e beetooon! (bleah) Gaara:Nu-mi palce moaca ei...(ce nesimtit) Kankuro:Nu comm...(uraaaaa) Hinata:Seamana cu mine (nu prea krd) Sakura:E destul de draguta dar...Sasuke o palcee*sad* (ti'l dau tzie il urask) Kiba:NUsh ce sa zic...As iesi q ea (dak vn shi cainele) Itachi:Ar fi buna pentru Akatsuki  ) (da ma rog) Neji:O iuuuubeeeeeeesscccc (esti nebun?) Tenten:Off...Nu o suport deloc! (da ma rog nu'mi pasa)  " Al tau care este? Click aici si afla! |
|
 | |
sakura_haruno_sweet_girl Membru

Numarul mesajelor: 169 Anime-ul preferat? : Bucuresti Data de inscriere: 21/08/2008
 | Subiect: Re: Ce crede un personaj NARUTO despre tine(3) Joi Oct 30, 2008 10:27 pm | |
| Nume:Akeboshi Naruka Naruto:O pustoaica! Sasuke:E enerveanta! Hinata:Hmm... Ino:Arata ca bunica mea Neji:Pfff e belea gagica Orochimaru:as putea s-o folosesc pe post de momeala TenTen:O invidiez DEidara:Arata....NASOOOOL! Shino:E draguta...Cred ca ma iubeste!  |
|
 | |
SasuSaku:) Membru

Numarul mesajelor: 1983 Anime-ul preferat? : de pe alt forum:)) Data de inscriere: 23/09/2008
 | Subiect: Re: Ce crede un personaj NARUTO despre tine(3) Joi Sept 25, 2008 8:56 am | |
| Ce crede un personaj NARUTO despre tine? Rezultatul meu a fost: "Nume:Haruka Zomoki Naruto:Arata chiar mai bine ca Sakura Sasuke:O_O e beetooon! Gaara:Nu-mi palce moaca ei... Kankuro:Nu comm... Hinata:Seamana cu mine Sakura:E destul de draguta dar...Sasuke o palcee*sad* Kiba:NUsh ce sa zic...As iesi q ea Itachi:Ar fi buna pentru Akatsuki  ) Neji:O iuuuubeeeeeeesscccc Tenten:Off...Nu o suport deloc!  " Al tau care este? Click aici si afla! hehe  |
|
 | |
yume Membru

Numarul mesajelor: 1379 Anime-ul preferat? : Timisoara Data de inscriere: 10/08/2008
 | Subiect: Re: Ce crede un personaj NARUTO despre tine(3) Vin Sept 19, 2008 1:27 am | |
| | ino yamanaka a scris: | Ce crede un personaj NARUTO despre tine? Rezultatul meu a fost: "Nume:Hyuna Kazuma Naruto:Nu e populara de loc. Hinata:Nu prea ma intzeleg bine cu ea Sakura:Exact ca mineee Neji:E puternica dra urata Gaara:Wow..Prima dragoste a mea Ino:Yeeeaaak arata coomic Itachi:No comm... Kiba:Naspa Naspa Naspa Orochimaru:Wow...O frumusete!
" Al tau care este? Click aici si afla! |
|
|
 | |
Eve_Naruto_Cool_1 Membru

Numarul mesajelor: 49 Anime-ul preferat? : De la Victor(Adminul) Data de inscriere: 17/09/2008
 | Subiect: Re: Ce crede un personaj NARUTO despre tine(3) Joi Sept 18, 2008 6:34 am | |
| Ce crede un personaj NARUTO despre tine? Rezultatul meu a fost: "Nume:Haruka Zomoki Naruto:Arata chiar mai bine ca Sakura Sasuke:O_O e beetooon! Gaara:Nu-mi palce moaca ei... Kankuro:Nu comm... Hinata:Seamana cu mine Sakura:E destul de draguta dar...Sasuke o palcee*sad* Kiba:NUsh ce sa zic...As iesi q ea Itachi:Ar fi buna pentru Akatsuki  ) Neji:O iuuuubeeeeeeesscccc Tenten:Off...Nu o suport deloc!  " Al tau care este? Click aici si afla! |
|
 | |
Pein Membru

Numarul mesajelor: 110 Anime-ul preferat? : De la forumul X-say Data de inscriere: 16/09/2008
 | Subiect: Re: Ce crede un personaj NARUTO despre tine(3) Joi Sept 18, 2008 5:50 am | |
| am intrat nam inteles nimic orcum ms de pagine si mie imi place din naruto Gaara si pein......
Edit by Yuki:....Incerca sa nu mai scri mesaje la intamplare.....post-ul tau nu avea nicio legatura cu subiectul topic-ului.....fi mai atent data viitoare....^.^ |
|
 | |
Poison Cage~ Membru

Numarul mesajelor: 602 Data de inscriere: 23/08/2008
 | Subiect: Re: Ce crede un personaj NARUTO despre tine(3) Joi Sept 18, 2008 3:54 am | |
| Nume:Haruka Zomoki Naruto:Arata chiar mai bine ca Sakura Sasuke:O_O e beetooon! Gaara:Nu-mi palce moaca ei... Kankuro:Nu comm... Hinata:Seamana cu mine Sakura:E destul de draguta dar...Sasuke o palcee*sad* Kiba:NUsh ce sa zic...As iesi q ea Itachi:Ar fi buna pentru Akatsuki  ) Neji:O iuuuubeeeeeeesscccc Tenten:Off...Nu o suport deloc!  Acest quiz a mai fost facut de 161 persoane. Rezultatul tau a mai fost obtinut de 26.09% din persoanele care au facut acest quiz. |
|
 | |
shy_angel Membru

Numarul mesajelor: 2476 Data de inscriere: 01/09/2008
 | Subiect: Re: Ce crede un personaj NARUTO despre tine(3) Joi Sept 18, 2008 3:30 am | |
|  Nume:Haruka Zomoki Naruto:Arata chiar mai bine ca Sakura Sasuke:O_O e beetooon! Gaara:Nu-mi palce moaca ei... Kankuro:Nu comm... Hinata:Seamana cu mine Sakura:E destul de draguta dar...Sasuke o palcee*sad* Kiba:NUsh ce sa zic...As iesi q ea Itachi:Ar fi buna pentru Akatsuki  ) Neji:O iuuuubeeeeeeesscccc Tenten:Off...Nu o suport deloc! |
|
 | |
DJ Naruto Membru

Numarul mesajelor: 209 Anime-ul preferat? : Cluj-Napoca Data de inscriere: 18/08/2008
 | Subiect: Re: Ce crede un personaj NARUTO despre tine(3) Vin Sept 12, 2008 8:19 am | |
| Ce crede un personaj NARUTO despre tine? Rezultatul meu a fost: "Nume:Haruka Zomoki Naruto:Arata chiar mai bine ca Sakura Sasuke:O_O e beetooon! *Mai fain ca tn* Gaara:Nu-mi palce moaca ei... *Nici mie de a ta* Kankuro:Nu comm... *Hai na commenteaza* Hinata:Seamana cu mine *Nu prea cred* Sakura:E destul de draguta dar...Sasuke o palcee*sad* Kiba:NUsh ce sa zic...As iesi q ea*Pai nici eu nu stiu, eu sunt baiat* Itachi:Ar fi buna pentru Akatsuki  ) *Asta sa o crezi* Neji:O iuuuubeeeeeeesscccc *Pervers;))* Tenten:Off...Nu o suport deloc! *Mori ori te omor eu*  " Al tau care este? Click aici si afla! |
|
 | |
Rosethorn Yuki Membru

Numarul mesajelor: 486 Anime-ul preferat? : Space...... Data de inscriere: 16/08/2008
 | Subiect: Re: Ce crede un personaj NARUTO despre tine(3) Joi Sept 11, 2008 7:07 pm | |
| Ce crede un personaj NARUTO despre tine? Rezultatul meu a fost: "Nume:Yusha Montaira Naruto:Este destul de cool Kiba:Yeaaahhh e urata rau fata asta... Hinata:Hmm...E draguta Sasuke:Nu imi place de ea Gaara:E de treaba Sakura:Nu ma inteleg deloc bine cu ea. Ino:E pe gustul meu  Itachi:E draguta fata! Neji:Mai bine arata TenTen  " Al tau care este? Click aici si afla! |
|
 | |
ino yamanaka Membru

Numarul mesajelor: 108 Anime-ul preferat? : o.o Data de inscriere: 20/07/2008
 | Subiect: Re: Ce crede un personaj NARUTO despre tine(3) Joi Sept 11, 2008 8:26 am | |
| Ce crede un personaj NARUTO despre tine? Rezultatul meu a fost: "Nume:Hyuna Kazuma Naruto:Nu e populara de loc. Hinata:Nu prea ma intzeleg bine cu ea Sakura:Exact ca mineee Neji:E puternica dra urata Gaara:Wow..Prima dragoste a mea Ino:Yeeeaaak arata coomic Itachi:No comm... Kiba:Naspa Naspa Naspa Orochimaru:Wow...O frumusete!  " Al tau care este? Click aici si afla! |
|
 | |
Kumiko Membru

Numarul mesajelor: 804 Data de inscriere: 22/07/2008
 | Subiect: Re: Ce crede un personaj NARUTO despre tine(3) Joi Sept 11, 2008 4:22 am | |
| Ce crede un personaj NARUTO despre tine? Rezultatul meu a fost: "Nume:Haruka Zomoki Naruto:Arata chiar mai bine ca Sakura (me:hey nu o supara pe Sakura k te bat ) Sasuke:O_O e beetooon! (me:arigato Sasuke-kun, si tu esti beton ^_^) Gaara:Nu-mi palce moaca ei... (me:si eu credeam ca esti dragut >.<) Kankuro:Nu comm... (me:mai bine @_@) Hinata:Seamana cu mine (me:nu prea cred  ) Sakura:E destul de draguta dar...Sasuke o palcee*sad* (me:nu te supara Sakura, il putem imparti =)) Kiba:NUsh ce sa zic...As iesi q ea (me :si eu cu tine :X ) Itachi:Ar fi buna pentru Akatsuki  ) (me:ma mai gandesc...nu:P) Neji:O iuuuubeeeeeeesscccc (me:si eu cred ca esti dragut, dar ia-o mai usor ) Tenten:Off...Nu o suport deloc! (me:eu nu am nimic cu tine  )  " Al tau care este? Click aici si afla! |
|
 | |
Hinata_Sama Membru

Numarul mesajelor: 51 Anime-ul preferat? : Satul Ascuns Intre Frunze Data de inscriere: 08/09/2008
 | Subiect: Ce crede un personaj NARUTO despre tine(3) Joi Sept 11, 2008 12:42 am | |
| Ce crede un personaj NARUTO despre tine? Rezultatul meu a fost: "Nume:Haruka Zomoki Naruto:Arata chiar mai bine ca Sakura Sasuke:O_O e beetooon! Gaara:Nu-mi palce moaca ei... Kankuro:Nu comm... Hinata:Seamana cu mine Sakura:E destul de draguta dar...Sasuke o palcee*sad* Kiba:NUsh ce sa zic...As iesi q ea Itachi:Ar fi buna pentru Akatsuki  ) Neji:O iuuuubeeeeeeesscccc Tenten:Off...Nu o suport deloc!  " Al tau care este? Click aici si afla!  |
|
 | |
| | Ce crede un personaj NARUTO despre tine(3) | |
|